Laden...
lock_open Inloggenkey_go Registreren


AssortimentOns assortiment is heel breed en ruim. In dit overzicht een greep uit onze producten en bijzonderheden.
Heeft u andere wensen? Laat ons dit weten, dan kunnen we daar rekening mee houden. Wij staan altijd open voor suggesties van uw kant, wij zijn een echte specialiteiten bakker!
 


Brood

Bij ons kunt u terecht voor alle broodsoorten zoals tarwe, fijn volkoren, wit, tijger, vloer en maanzaad. Dagelijks vers gebakken! Onderstaand onze broodspecialiteiten uitgelicht:

Pompoenpit brood
Een heerlijk meergranen brood, rijk gevuld met zonnebloempitten, pompoenpitten, maïs en tarwekiemen. De smaak is wat zoeter dan gewoon brood. Het brood bevat kleurstof en gluten, maar geen noten, melk, E-nummers en geen suiker. Wij kunnen dit brood ook zonder gisttoevoeging bakken, dus met een gistvervanger op desembasis.


Speltbrood
Speltbrood, u heeft er vast wel eens iets over gehoord. Basis voor de speltproducten is de oude graansoort spelt, het is brood zonder tarwe, gist, melk en zonder suiker. In tegenstelling tot tarwe bevinden de belangrijke voedingsstoffen in spelt zich in de binnenste kern van de korrel. Bij tarwe bevinden de vitale voedingsstoffen zich in de kiem en zemel, welke tijdens het maalproces grotendeels worden verwijderd.
                                                                  Bij spelt blijven de voedingsstoffen dus behouden.

Koolhydraatarm brood
Dit brood is een speciaal brood met een verlaagd koolhydraat gehalte, omdat bepaalde diëten dit voorschrijven. Koolhydraatarm brood bevat een grote portie granen en zaden, is arm aan koolhydraten, rijk aan eiwitten en onverteerbare voedingsvezels. Een sneetje (30 gr) bevat slechts 6,9 gram opneembare koolhydraten of minder dan de helft van een wit brood. Het brood bevat wel zout.

Vollerkoren
Dit is het donkerste meergranen brood en is uitermate geschikt voor sporters die een snelle verbranding nodig hebben. Ook voor mensen die een moeilijke stoelgang hebben is dit een uitermate geschikt brood. Het is een regelrechte smaaksensatie, een verantwoorde voeding voor alle sporters. Dit brood kan ook gebakken worden zonder gist, zodat het ook voor mensen met een gistallergie geschikt is.


Zoutloos brood
Er zijn een aantal soorten brood die wij kunnen bakken zonder zout of minder zout. Dit doen wij enkel op bestelling.
Heeft u een allergie en mag u maar een soort brood hebben? Laat het ons weten en wij proberen een brood voor u te bakken!
 


Taarten

Heeft u iets te vieren? Bij ons kunt u terecht voor taarten in alle soorten en maten. Van 6 tot 30 personen en alles wat daar tussen in zit, kunnen wij voor u maken. Het meest gangbare is natuurlijk een slagroomtaart, maar met hetzelfde gemak maken wij taarten ook in vele andere smaken zoals: aardbeien, kersen, bosvruchten, advocaat, chipolata, vruchten, boerenjongens of schwarzwalder kirsch. Ook bavaroise taarten behoren bij ons tot de mogelijkheid. Voor iedere smaak een taart op maat!

Gaat u trouwen? Wij maken ook bruidstaarten op maat. Vraag in de winkel naar de mogelijkheden. Daarnaast hebben wij ook een heerlijk verse appeltaart en een hazelnootschuimtaart in ons assortiment. Echt een aanrader!
 


Gebak

Ook ons losse gebak is er in vele soorten en smaken. Wij vullen ons assortiment regelmatig aan met nieuw gebak, zodat u altijd weer iets anders kunt kiezen. De traditionele soorten zoals bananensoezen, moorkoppen, slagroompunten, bereklauwen en hazelino's ontbreken dan ook niet. Al ons gebak wordt altijd afgemaakt met vers seizoensfruit, zowel in de zomer als in de winter. Wij maken ook glutenvrij en suikervrij gebak op bestelling.
 


Belegde broodjes

Deze maken wij altijd ter plekke met verse ingrediënten, nooit broodjes die al een halve dag liggen maar altijd lekker knapperig en vers. Een broodje gezond, pistolet, Waldkorn broodje of toch liever op een zachte bol? Alles kan! Ook hier geldt, heeft u bepaalde wensen geef dit door dan kunnen wij hier rekening mee houden. Als u een broodje telefonisch besteld, is deze na enkele minuten al klaar!